Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@11:14:38 GMT

دلایل تعویق زمان کنکور/ امکان لو رفتن سوالات وجود داشت

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۲۸۸۷۱

دلایل تعویق زمان کنکور/ امکان لو رفتن سوالات وجود داشت

دکتر ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: پروتکل رسمی ابلاغ شده برای کلیه آزمونها مصوبه ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا بوده و سازمان سنجش از دو ماه قبل کل فرایندهای اجرایی خود را براساس این پروتکل تنظیم کرده بود اما وزارت بهداشت هفته جاری پروتکل جدیدی با سازمان سنجش ابلاغ کرد که ناظر به دو مطلب جدید بود اول افزایش فاصله صندلی ها به ۲ متر و دوم سطح اشغال ۲۰ درصدی حوزه ها در استانهای گرمسیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سازمان سنجش توانست در آزمون کارشناسی ارشد و دکتری سقف فاصله تعیین شده یعنی ۱.۶ متر را در اکثریت حوزه ها عملیاتی کند.

خدایی یادآور شد: موضوع تعویق آزمون سراسری مربوط به اصرار وزارت بهداشت در سخت تر کردن دستورالعمل های ۲ متری و سطح اشغال ۲۰ درصدی بود. سازمان سنجش آمادگی کامل خود را برای اجرای آزمون با پروتکل های کارشناسی ارشد اعلام کرده بود و گفته شد سعی خواهیم کرد مشابه آزمون کارشناسی ارشد و دکتری در اکثریت حوزه ها تا آنجا که امکان دارد فاصله ۲ متر را اجرایی کنیم که وزیر بهداشت این موضوع را قبول نکرد.

رئیس سازمان سنجش تاکید کرد: لذا اجرایی کردن پروتکل جدید در کنکور سراسری همانند تغییر قواعد بازی در حین بازی بود. از همین رو با توجه به اینکه سازمان سنجش آموزش کشور ۱۰ روز مانده به آزمون سراسری همه فرایندهای اجرایی از قبیل چاپ و بسته بندی سوالات را براساس حوزه انجام داده بود و در مرحله اعزام سوالات به حوزه ها قرار داشت با دو مشکل اساسی روبرو شد. 

وی افزود: از این دو مشکل اساسی، یکی پیدا کردن حوزه های جدید، تجهیز و پیدا کردن نیروهای انسانی آموزش دیده و قابل اعتماد بود. البته در این بخش پیشنهادهای سخاوتمندانه وزارت ورزش و جوانان و مصلی ها به سازمان سنجش ارائه شد که قابل تشکر و قدردانی است اما در این فرصت کم امکان استفاده از این پیشنهادها نبود.

خدایی گفت: مشکل دوم این بود که حتی در صورت دسترس بودن حوزه های جدید هم، این امر مستلزم بازکردن سوالات امتحانی حداقل ۴۸ ساعت قبل از آزمون در ۳۹۲ شهر بود. این موضوع از نظر حفاظت آزمون مشکلات جدی به همراه داشته و امکان لو رفتن سوالات امتحانی را داشت که این مسئله خط قرمز آزمون بوده و تبعات این مساله فراتر از پروتکل های بهداشتی است و برای سازمان سنجش قابل قبول نبود.

خدایی تاکید کرد: زمانی که پروتکل های جدید بهداشتی به صورت غیررسمی به سازمان سنجش ابلاغ شد، سازمان سنجش طی نامه ای به وزیر علوم اعلام کرد که اگر مبنای پروتکل های بهداشتی کنکور سراسری همانند پروتکل های بهداشتی دکتری و ارشد باشد، تا هر جا که امکان اش وجود داشته باشد فاصله به دو متر افزایش پیدا می کند و سازمان سنجش آمادگی کامل جهت برگزاری آزمون را دارد کما اینکه در آزمون کارشناسی ارشد و دکتری در بالای ۹۸ درصد حوزه ها توانستیم فاصله صندلی ها را به ۱.۶ متر یعنی سقف پروتکل ابلاغ شده افزایش دهیم اما این موضوع مورد قبول وزارت بهداشت قرار نگرفت.

رئیس سازمان سنجش خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سئوالات هنوز در قرنطینه سازمان سنجش قرار داد و کنکور با پروتکل جدیدی روبرو شده است ما یک ماه فرصت خواسته ایم و اعلام کردیم که برای سازمان سنجش امکان برگزاری کنکور در آخر شهریورماه ۹۹ وجود دارد. چرا که برای سازمان سنجش موضوع سازوکار حفاظت آزمون و محرمانگی اصل اولیه است.

وی درباره امکان کاهش تردد داوطلبان کنکور ۹۹ یادآور شد: ضمن اینکه در کنکور سراسری، گستردگی وجود دارد و با توجه به اینکه آزمون در ۳۹۲ شهر برگزار می شود فاصله مسافرت داوطلب از منزل تا حوزه به شدت کم شده است.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: در نهایت ستاد ملی مقابله با کرونا این پیشنهادات وزارت بهداشت و وزارت علوم را بررسی می کند و نتیجه نهایی را اعلام خواهد کرد.

کد خبر 4995672

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا کنکور 99 سازمان سنجش ستاد ملی مقابله با کرونا پروتکل های بهداشتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس کرونا آزمون کارشناسی ارشد سازمان سنجش مرکز سنجش آموزش پزشکی پروتکل های بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری محمد مهدی طهرانچی آموزش مجازی آزمون دستیاری آزمون دکتری تخصصی گروه پزشکی کنکور 99 کارشناسی ارشد وزارت بهداشت سازمان سنجش حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۸۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی

رییس جهاد دانشگاهی با حضور در محل برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش از روند برگزاری این آزمون بازدید کرد و گفت: برنامه ریزی شده تا نتایج آزمون در نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ از طریق مرکز آزمون جهاد دانشگاهی اعلام شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسن مسلمی نائینی، رییس جهاد دانشگاهی و هیات همراه صبح امروز (جمعه ۱۴ اردیبهشت‌ماه) با حضور در دانشگاه‌های شهید بهشتی و علامه طباطبایی از دو حوزه برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش بازدید کردند.

مسلمی نائینی در حاشیه برگزاری این آزمون با بیان اینکه آزمون فوق با حضور بیش از ۴۰۶ هزار داوطلب به صورت همزمان در ۳۱ استان و ۱۵۴ شهر، ۸۰۲ حوزه و ۱۰۷۷ زیرحوزه در سراسر کشور برگزار شد، افزود: در استان تهران ۱۲ و در شهر تهران ۷ حوزه آزمون به این منظور در نظر گرفته شده است که دانشگاه‌های شهید بهشتی و علامه طباطبایی از جمله حوزه‌های آزمون در شهر تهران هستند.

وی با بیان اینکه آزمون فوق در ۴ رشته شغلی مربی تربیت بدنی و سلامت، امور تربیتی و مشاوره، امور تربیتی و سبک زندگی و مشاور برگزار شد عنوان کرد: با برگزاری این آزمون توسط جهاددانشگاهی ۱۹ هزار و۱۷۴ نفر پس از مراحل مصاحبه و گزینش استخدام وزارت آموزش و پرورش خواهند شد.

رییس جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه نتایج آزمون کتبی در نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام می‌شود، مسئولان آموزش و پرورش پیش بینی کرده اند که پذیرفته شدگان مهر ماه مشغول به کار شوند.

وی تیم اجرایی و مدیریتی این آزمون را در سطح کشور با احتساب عوامل اجرایی دانشگاه‌ها بیش از ۱۰ هزار نفر ذکر کرد و گفت: مرکز آزمون جهاد از سال ۱۳۹۶ شروع فعالیت خود را آغاز کرده و در حدود ۶ سال گذشته ۶۵ آزمون برای دستگاه‌های مختلف اجرایی و بخش عمومی برگزار کرده که بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در مجموع آزمون‌های آن حضور داشته‌اند.

گفتنی است تعداد کل داوطلبان این آزمون ۴۰۶ هزار و ۲۱۴ نفر هستند که از این مجموع ۸۸۶۷۱ نفر (۲۲ درصد) را مردان و ۳۱۷۵۴۳ نفر (۷۸ درصد) را زنان تشکیل می‌دهند. همچنین استان‌های سمنان و قزوین کمترین داوطلب و استان‌های تهران و خراسان رضوی بیشترین داوطلب را داشته‌اند.

ثبت نام آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش از روز ۱۷ بهمن تا روز ۲۹ بهمن‌ماه ۱۴۰۲ انجام گرفت که در مجموع ۷۹ درصد داوطلبان با مدرک کارشناسی، ۱۶ درصد با مدرک کارشناسی ارشد و ۵ درصد نیز با مدارک دیگر (دکتری، حوزوی و حافظین قرآن) در این آزمون ثبت نام کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، همانگونه که رییس جهاددانشگاهی تاکید کرده‌اند، نتایج کتبی آزمون نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی (https://hrtc.ir) اعلام می‌شود.

دیگر خبرها

  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال
  • معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • آمار نهایی انتخاب رشته در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش
  • برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی
  • تعویق در روند تحقیقات جنایات جنگی نیروهای بریتانیایی در افغانستان  
  • انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری