Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا -  ضمن آرزوی توفیق برای داوطلبان شركت كننده در آزمون كارشناسی ارشد سال 1399، به اطلاع می رساند سؤالات هریك از رشته های امتحانی صبح روز پنج شنبه مورخ 99/05/16 در سایت سازمان قرار داده شد كه از طریق لینك های زیر قابل دریافت است:
ضمن آرزوی توفیق برای داوطلبان شركت كننده در آزمون كارشناسی ارشد سال 1399، به اطلاع می رساند سؤالات هریك از رشته های امتحانی صبح روز پنج شنبه مورخ 99/05/16 در سایت سازمان قرار داده شد كه از طریق لینك های زیر قابل دریافت است:
لینك دانلود دفترچهكد و عنوان رشته امتحانیدریافت دفترچه
مهندسی فضای سبز - کد 1328دریافت دفترچهمجموعه زبان روسی - کد 1122دریافت دفترچهمجموعه زبان آلمانی - کد 1124دریافت دفترچهمشاوره - کد 1143دریافت دفترچهآماد- کد 1156دریافت دفترچه مجموعه علوم و مهندسی مرتع وآبخیزداری - کد 1301دریافت دفترچه مجموعه زراعت و اصلاح نباتات - کد 1303 دریافت دفترچه علوم و مهندسی باغبانی- کد 1305 دریافت دفترچه ترویج وآموزش کشاورزی- کد 1306دریافت دفترچه علوم و مهدسی جنگل - کد 1307دریافت دفترچه علوم دام و طیور-کد 1309دریافت دفترچه مهندسی صنایع چوب و فرآورده های سلولزی- کد 1312دریافت دفترچه علوم و مهدسی صنایع غذایی- کد -1313دریافت دفترچه بیماری شناسی گیاهی - کد 1315دریافت دفترچه علوم و مهندسی محیط زیست - کد 1317دریافت دفترچه مجموعه مدیریت - کد 1142دریافت دفترچه علوم و مهندسی آب - کد 1302دریافت دفترچه اقتصاد کشاورزی - کد 1304دریافت دفترچهمجموعه مدیریت حاصلخیزی ، زیست فناوری و منابع خاک - کد 1308دریافت دفترچهعلوم و مهندسی شیلات - کد 1311دریافت دفترچهمدیریت و کنترل بیابان - کد 1321دریافت دفترچهمجموعه روان شناسی- کد 1133دریافت دفترچه مهندسی مکانیک بیو سیستم - کد 1319دریافت دفترچهمجموعه علوم تربیتی- کد 1117دریافت دفترچهعلوم زمین - کد 1201دریافت دفترچهمجموعه مهندسی مکانیک - کد1267دریافت دفترچهمهندسی معدن - کد 1268دریافت دفترچهمجموعه حسابداری- کد 1134دریافت دفترچهمجموعه زیست شناسی سلولی و مولکولی کد 1206دریافت دفترچهمجموعه آمار - کد 1207دریافت دفترچه مجموعه ریاضی - کد 1208دریافت دفترچه مجموعه فیزیک - کد 1204دریافت دفترچه مجموعه مهدسی برق - کد 1251دریافت دفترچهزبان فرانسه - کد 1143و1117
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دریافت دفترچه علوم دفترچه مجموعه علوم و مهندسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۴۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باکتری‌ها برای ما رشته سیم رسانا می‌سازند

رشته‌های پروتئینی مهندسی‌شده که در ابتدا توسط باکتری‌ها تولید می‌شدند توسط دانشمندان برای بهبود رسانایی الکتریسیته اصلاح شده‌اند. در مقاله‌ای که به تازگی در مجله Small منتشر شده است، محققان نشان دادند نانوسیم‌های پروتئینی که با افزودن یک ترکیب زیستی به نام «هِم» اصلاح شده‌اند، می‌توانند الکتریسیته را در فواصل کوتاه هدایت کنند و انرژی را از رطوبت موجود در هوا دریافت کنند.

رشته‌های پروتئینی مهندسی‌شده که در ابتدا توسط باکتری‌ها تولید می‌شدند توسط دانشمندان برای بهبود رسانایی الکتریسیته اصلاح شده‌اند. در مقاله‌ای که به تازگی در مجله Small منتشر شده است، محققان نشان دادند نانوسیم‌های پروتئینی که با افزودن یک ترکیب زیستی به نام «هِم» اصلاح شده‌اند، می‌توانند الکتریسیته را در فواصل کوتاه هدایت کنند و انرژی را از رطوبت موجود در هوا دریافت کنند.

دکتر لورنزو تراواگلینی، نویسنده اصلی این مقاله می‌گوید: یافته‌های ما فرصت‌های تازه‌ای در بخش رشته‌های سیم رسانا باز می‌کند، رشته‌هایی که مبتنی بر پروتئین بوده و برای توسعه قطعات و دستگاه‌های الکتریکی پایدار و سازگار با محیط‌زیست، قابل استفاده هستند. این نانوسیم‌های مهندسی شده در آینده می‌توانند به نوآوری‌هایی در برداشت انرژی، کاربردهای زیست‌پزشکی و حسگری محیطی منجر شوند.

پیشرفت‌ها در زمینه‌های میان رشته‌ای که ترکیبی از مهندسی پروتئین و نانوالکترونیک است، نویدبخش توسعه فناوری‌های پیشرفته بوده که شکاف بین سیستم‌های بیولوژیکی و دستگاه‌های الکترونیکی را پر می‌کند.

دکتر تراواگلینی می‌گوید: هدف ما اصلاح مواد تولید شده توسط باکتری‌ها برای ایجاد قطعات الکترونیکی است. این دستاوردها می‌تواند به عصر جدیدی از الکترونیک سبز منجر شود و به شکل‌گیری آینده‌ای پایدارتر کمک کند.

وی می‌افزاید: بسیاری از رویدادها در طبیعت به حرکت الکترون‌ها نیاز دارند و این منبع الهام‌بخش روش‌های جدید دریافت الکتریسیته هستند. به عنوان مثال، کلروفیل در گیاهان برای فتوسنتز نیاز به حرکت الکترون‌ها بین پروتئین‌های مختلف دارد.

باکتری‌های طبیعی نیز از رشته‌های رسانا موسوم به نانوسیم برای انتقال الکترون‌ها در غشاهای خود استفاده می‌کنند. نکته مهم این است که نانوسیم‌های باکتریایی که رسانای الکتریسیته هستند، پتانسیل تعامل با سیستم‌های بیولوژیکی مانند سلول‌های زنده را دارند و می‌توانند در حسگر زیستی برای نظارت بر سیگنال‌های داخلی بدن استفاده شوند. البته هنگامی که به طور مستقیم از باکتری استخراج می‌شود، این نانوسیم‌های طبیعی به سختی اصلاح می‌شوند و عملکرد محدودی دارند.

دکتر تراواگلینی می‌گوید: برای غلبه بر این محدودیت‌ها، ما یک فیبر را با استفاده از باکتری E. coli مهندسی ژنتیکی کردیم. ما DNA باکتری E. coli را اصلاح کردیم تا باکتری‌ها نه تنها پروتئین‌های مورد نیاز خود را برای زنده ماندن تولید کنند، بلکه پروتئین خاصی را که طراحی کرده بودیم، ساخته و سپس آن را مهندسی کند. ما در آزمایشگاه آن‌ها را به نانوسیم تبدیل کردیم.

این تیم می‌دانست که پروتئین تولید شده توسط باکتری‌ها به خودی خود رسانایی بالایی نخواهد داشت، آنها باید ماده‌ای را به آن اضافه کنند.

هِم (Heme) یک ساختار حلقوی دارد که به حلقه پورفیرین معروف است و یک اتم آهن نیز در وسط آن قرار دارد. این ترکیب وظیفه حمل اکسیژن در گلبول‌های قرمز از ریه‌ها به بقیه بدن را بر عهده دارد.

به نقل از ستاد نانو، تحقیقات اخیر نشان داده است که وقتی مولکول‌های هِم نزدیک به هم چیده می‌شوند، انتقال الکترون را امکان‌پذیر می‌کنند. بنابراین، دکتر تراواگلینی و تیمش هِم را در رشته‌های تولید شده توسط باکتری‌ها ادغام کردند. دکتر تراواگلینی می‌گوید: همانطور که انتظار داشتیم، با افزودن هِم به این رشته، پروتئین رسانا می‌شود، در حالی که رشته بدون هِم هیچ جریانی را نشان نمی‌داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • باکتری‌ها برای ما رشته سیم رسانا می‌سازند
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • آمار نهایی انتخاب رشته در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳ اعلام شد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال