Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکثر افراد به دلیل علاقه به ادامه تحصیل در طی دوران زندگی خود ممکن است در مقاطع ارشد یا دکتری وارد مرحله نگارش پروپوزال، پایان نامه، رساله، مقاله، کتاب و ... شوند و در ابتدا ممکن است دچار سردرگمی شوند. ما تلاش کردیم به بسیاری از سولات دانشجویان اشاره کنیم و در حد امکان در همین مجال به آنها پاسخ دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینها سوالاتی هستند که اغلب ذهن دانشجویان را به خود درگیر می نماید.

یک پروپوزال خوب چه ویژگی هایی دارد؟

چگونه پایان نامه ارشد و رساله دکتری خود را بنویسم؟

چگونه موضوع پایان نامه خودم را انتخاب کنم؟

آیا پایان نامه یا رساله من قابلیت استخراج مقاله دارد؟

چگونه مقاله خود را چاپ کنم؟

چطوری پایان نامه خود را در قالب و فرمت دانشگاه وارد کنم؟

چگونه پایان‌نامه‌ کارشناسی‌ ارشد یا رساله دکتری خود را تنظیم نمایم؟

چگونه یک مقاله را برای چاپ در ژورنال داخلی یا خارجی (ISI) آماده کنم؟

چگونه تحلیل‌های آماری یا شبیه سازی های خود را انجام بدهم؟

چگونه برای جلسه دفاع پاورپوینت آماده کنیم؟

چگونه پایان نامه یا رساله خود را به کتاب تبدیل و چاپ کنم؟ حالا پاسخ آنها را در زیر شرح می دهیم:


پروپوزال چیست؟

قبل از نگارش پایان نامه، اولین مرحله، نوشتن پروپوزال (Proposal) است که در صورت تأیید به یک پایان نامه کامل تبدیل می شود. معمولاً نوشتن پروپوزال برای دانشجویان پیچیده است، زیرا از بسیاری جهات شبیه به انجام پایان نامه می باشد. پروپوزال یک طرح عمومی است که پیش از انجام پایان نامه تهیه می شود و به عنوان يك طرح نوشته شده و براي تأييد به استاد راهنما ارائه می‌گردد. پس از تأیید پروپوزال، دانشجو از آن برای انجام پایان نامه خود استفاده می‌کند. در نهایت می‌توان گفت که پروپوزال در واقع شبیه نقشه اولیه یک بناست، لذا هر محقق و پژوهشگری که قصد انجام تحقیق خود را دارد، در ابتدا باید طرح تحقیق یا همان پروپوزال خود را بنویسد. این طرح پیشنهادی ۶ واحد تحصیلی را به خود اختصاص می دهد که دانشجو قبل از شروع پایان نامه خود باید آنرا بنویسد.

پروپوزال شامل چه بخش هایی است؟

پروپوزال شامل بخش های مختلفی شامل عناوین فارسی و انگلیسی، بیان مسئله، اهداف کلی و جزئی پژوهش، سوالات کلی و جزئی پژوهش، فرضیات کلی و جزئی پژوهش، روش شناسی تحقیق، روش های گردآوری اطلاعات و داده ها، روش تجزیه و تحلیل داده ها، منابع و ... است.

پایان نامه چیست؟

در حالی که تحقیقات کلاسی اغلب بر اساس پژوهش های قبلی صورت می گیرد، پایان نامه ها معمولاً در سطح بالاتری انجام می شود و عمدتاً یک کار نو و کاربردی است و این امر، کار نوشتن پایان نامه را برای دانشجویان بسیار دشوار می سازد. پایان نامه نقطه اوج همه دانش و معلومات علمی شما است که نتیجه سفر آموزشی‌تان را به نمایش می‌گذارد. یکی از مشکلات نوشتن پایان نامه، انتخاب موضوع است چراکه اگر موضوع به درستی انتخاب شود، نوشتن یک پایان نامه با کیفیت عالی کار راحت تری خواهد بود. بسیاری از دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری که آخرین ترم تحصیلی خود را می‌گذرانند، برای پیدا کردن موضوع مناسب مشکل دارند و اغلب تجربه کافی برای نوشتن این نوع از سند تحصیلی را ندارند.

دانشجو چه زمانی می تواند پایان نامه خود را شروع کند؟

قبل از شروع نگارش پایان نامه ابتدا باید پروپوزال یا پیشنهاده توسط دانشجو در شورای پژوهشی دانشگاه تصویب گردد. دانشجو پس از کد خوردن پروپوزال در سیستم آموزشی دانشگاه می تواند پایان نامه خود را آغاز کند.

پایان نامه ها شامل چه بخش هایی هستند؟

معمولاً پایان نامه ها شامل ۵ بخش هستند:

کلیات پژوهش مبانی نظری و پیشینه پژوهش روش شناسی پژوهش تجزیه و تحلیل داده ها نتیجه گیری و پیشنهادات

چگونه موضوع پایان نامه خود را انتخاب کنم؟

یکی از مشکلات رایج برای اغلب دانشجویان محدودیت زمانی برای نوشتن پایان نامه است. زیرا اشتغال، تحصیل و آمادگی برای امتحانات و در عین حال نوشتن پایان نامه دشوار است. به همین دلیل در اینجا قصد داریم روش های انتخاب موضوع پایان نامه را به شما بگوییم، پس با ما همراه باشید.

موضوعی مرتبط انتخاب کنید: قبل از تهیه پروپوزال برای پایان نامه خود، باید یک عنوان مناسب انتخاب کنید. یکی از موثرترین روش ها محدود کردن موضوع به رشته تحصیلی تان است. به عنوان مثال اگر دانشجوی مدیریت ارشد کسب و کار (MBA) هستید، می توانید موضوع پایان نامه را در ارتباط با مدیریت و شیوه های کسب و کار انتخاب کرده و سپس جالب ترین و مناسب ترین عنوان را برای آن برگزینید. موضوعی جالب انتخاب کنید: یکی از اشتباهات رایج دانشجویان این است که موضوعی را برای پایان نامه خود انتخاب می کنند که علاقه ای به آن ندارند. با اینکه این مسئله ای واضح است اما شاید تعجب کنید که بسیاری از دانشجویان، موضوعی را انتخاب می‌کنند که برای استادشان جالب باشد نه خودشان. در هر صورت اگر علاقه به موضوع انتخابی تان نداشته باشید، قطعاً نوشتن چنین پایان نامه ای بسیار دشوارتر می شود. موضوعی منطقی انتخاب کنید: از آنجا که شما باید تمام تحقیقات و مراحل پایان نامه را انجام دهید، خیلی مهم است که موضوع یا عنوان پایان نامه باعث ایجاد حس راحتی و اعتماد به نفس در شما شود. یکی از اشتباهات متداول دانشجویان انتخاب موضوعات دشوار برای گرفتن نمره بیشتر است در حالیکه هیچ علاقه ای به آن ندارند، اما نمی دانند که همین موضوع روی نمره نهایی آنها تأثیر منفی می گذارد. موضوعی آشنا انتخاب کنید: موضوعی را برای پایان نامه خود انتخاب کنید که در مورد آن دانش و اطلاعات داشته باشید؛ قطعاً نوشتن پایان نامه در مورد موضوعی که هیچ آشنایی با آن ندارید، دشوار خواهد بود. پیشنهاد می کنم موضوعی را انتخاب کنید که در آینده شغلی شما موثر واقع شود چراکه وقتی موضوع مورد علاقه‌تان را انتخاب کنید، احتمالاً پس از فارغ التحصیلی در پیدا کردن شغل دلخواه تان به شما کمک می کند. موضوعی امروزی انتخاب کنید: عموماً موضوعی خوب تلقی می شود که امروزی و معاصر باشد. دنیای دانشگاه، دائماً در حال ارائه تحقیقات و اطلاعات جدید است و در نتیجه باید موضوعی نو انتخاب کنید. مطمئناً انتخاب موضوعات قدیمی که در دنیای امروز کاربردی ندارند، اشتباه است و ضمناً پیدا کردن منابع برای چنین موضوعاتی دشوار خواهد بود. محدوده موضوع خود را کوچک کنید: وقتی محدوده موضوع خود را کوچک می کنید، می‌توانید راحت تر تصمیم بگیرید که آیا موضوعی خاص یا موضوعی کلی تر را برای رشته خودتان انتخاب کنید. موضوع تان را ساده کنید: بعد از انتخاب موضوع، باید آن را ساده کنید. بسیاری از دانشجویان، موضوعات خیلی بلندپروازانه انتخاب می‌کنند که ارائه پاسخ برای آنها را بسیار دشوار می‌کند. لذا بررسی همه جنبه های موضوع و ساده کردن آن می‌تواند راهکاری موثر در این زمینه باشد. با استاد خود مشورت کنید: یکی دیگر از اشتباهات رایج دانشجویان، انتخاب استاد مناسب است. رابطه بین شما و استادتان اهمیت زیادی دارد، پس باید به دنبال فردی باشید که علاوه بر رفتار دوستانه در زمینه موضوع پایان نامه تان آگاهی کافی داشته باشد و از همه مهم تر برای ملاقات با شما در دسترس باشد.

چگونه برای جلسه دفاع پاور پوینت آماده کنم؟

برای جلسه دفاع از پایان نامه و برخی همایش های ارائه مقالات علمی، از شما خواسته می شود برای مطلب خود پاور پوینت تهیه کنید و مطالب خود را به صورت شفاهی به مخاطبین و حضار ارائه نمایید. برای این منظور می توانید از نرم افزار میکروسافت آفیس پاورپوینت (Microsoft Office PowerPoint) استفاده کنید. معمولاً تعداد اسلایدهای جلسه دفاع بین ۲۵ تا ۴۰ اسلاید می باشد. هر دانشجو بین ۲۵ تا ۳۰ دقیقه زمان دارد که از پایان نامه خود دفاع نماید و بین ۵ الی ۱۵ دقیقه باید بتواند به سوالاتی که از او پرسیده می شود، پاسخ دهد. بنابراین باید تعداد اسلایدهای خود را براساس زمان و وقتی که در اختیار دارید تنظیم نمایید. برای طراحی اسلایدهای پاورپوینت از پس زمینه های ساده استفاده کنید. همچنین از فونت هایی استفاده کنید که به راحتی خوانده شود. اسلایدها نباید خیلی شلوغ و پر از نوشته باشد. بهتر است مطالب هر اسلاید خلاصه وار و موجز مطرح شود و تا حد امکان به شکل نمودار و جدول ارائه گردد.

بخش های مهمی که در تهیه یک پاورپوینت باید در نظر بگیرید:

صفحه به نام خدا صفحه عنوان پایان نامه که در آن عنوان پایان نامه و اسامی استاد راهنما و مشاور و پژوهشگر بیان شود. صفحات بعدی پاور پوینت دفاع شامل بخشی از کلیات پژوهش (مقدمه، بیان مسئله، اهداف، سوالات، فرضیه ها و…)، مبانی نظری پژوهش، روش شناسی پژوهش، یافته ها و نتیجه گیری و پیشنهادات است. اسلاید آخر نیز به تشکر و قدردانی از حضار در جلسه دفاع اختصاص می یابد.

نکته: در هنگام دفاع از روخوانی مطالب خودداری کنید، زیرا این موضوع اغلب برای حضار و شنوندگان خسته کننده خواهد بود و از کیفیت پژوهش شما می‌کاهد. در عوض با یک بیان عامیانه و محاوره ای منظور و مطلب خود را به شنونده منتقل کنید. در این حالت، استفاده از یک یادداشت کوتاه که رئوس مطالب در آن نوشته شده است به حفظ تمرکز شما کمک به سزایی خواهد کرد.

تحلیل های آماری و انجام فصل چهارم پایان نامه یا رساله

یکی از بخش های مهم یک پایان نامه یا رساله فصل چهارم آن می باشد. این فصل به یافته ها و نتایج تحقیق اختصاص می یابد. در این بخش داده‌های پژوهش مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و پژوهشگر براساس نتایج این بخش به نتیجه گیری کار خود می پردازد. همچنین با توجه به موضوع و روش پژوهش، روش تجزیه و تحلیل داده ها متفاوت است.

روش های تحلیل داده ها به سه دسته کلی تقسیم می شوند: کمی، کیفی، و میکس متد.

امروزه نرم افزارهای مختلف و جدیدی عرضه شده اند که تحلیل های آماری بوسیله آنها صورت می گیرد از جمله این نرم افزارها می توان به نرم افزارهای SPSS،LISREL، PLS، R، EVIEWS ، Ven sim، Smart PLS، LINGO، Amos، متلب و انواع نرم افزارهای کدنویسی و شبیه سازی اشاره کرد.

چگونه از پایان نامه یک مقاله استخراج کنیم؟

مقاله نوشته ایی است که در آن ها نویسنده طی یک فرآیند نظامند اقدام به بررسی مسأله های علمی، اجتماعی، ادبی، اخلاقی و نظایر اینها می نماید. و با ذکر فرآیند و نتایج آن، استدلال منطقی و نتیجه گیری، نظریه پردازی از طریق یک پژوهش نظام مند، موضوعی را ثابت، رد، نفی یا نقد نمایند. یکی از روش‌های متداول تهیه‌ی مقالات علمی و پژوهشی، استفاده از مطالب رساله ی دوره‌ی دکترا یا پایان نامه‌ی دوره‌ی کارشناسی یا کارشناسی ارشد نویسنده‌ی مقاله است. در واقع، فرآیند پژوهش و پژوهشگری معمولاً با نوشتن پایان نامه‌ی دانشجویی آغاز می شود. تبدیل رساله یا پایان نامه دانشجویی به یک مقاله ی مناسب برای چاپ در نشریات علمی و پژوهشی، مستلزم ایجاد تغییراتی در طول، انتخاب مطالب و شیوه نگارشی است. معمولاً مقالات برگرفته از پایان نامه طولانی‌تر از سایر انواع مقالات هستند، زیرا تبدیل یک متن بالای ۲۰۰ صفحه به یک مقاله فشرده ی ۲۵ الی ۳۰ صفحه‌ای کار ساده ای نیست. فرآیند کوتاه سازی متن باید با دقت بالایی انجام شود. در واقع، باید ضمن حفظ انسجام متن و بیان مفاهیم کلیدی، مطالب و جزئیات اضافی حذف شوند. به عبارتی، به جای کپی کردن نوشته های پایان نامه خود، باید مطالب مهم و ضروری را انتخاب و بازنویسی کنید. معمولاً پایان نامه ها، جنبه های مختف یک موضوع را تحت پوشش قرار می دهند؛ لذا هنگام تهیه مقاله، فقط بر روی یکی از جنبه های مطرح شده تمرکز داشته باشید. بنابراین هنگام استخراج مقاله:

از جملات صریح و واضح استفاده کنید؛

واژه ها و عبارات اضافی و نامربوط را حذف کنید؛

از تکرار و تشریح بیش از حد مطالب خودداری کنید؛

از جملات معلوم و البته قواعد گرامری صحیح استفاده کنید.

چگونه یک مقاله را برای پذیرش و چاپ در ژورنال های داخلی یا خارجی آماده کنیم؟

آماده سازی و ارسال مقاله به یک نشریه و انتظار برای تصمیم هیئت تحریریه آن مبنی بر پذیرش یا عدم پذیرش مقاله، یک فرآیندی زمانبر است و با توجه به این که درصد بالایی از مقالات ارائه شده به این نوع نشریات پذیرش نمی شوند، این پروسه استرس و نگرانی زیادی در پی خواهد داشت. در ادامه توصیفی از فرآیند آماده سازی، ارسال، بازبینی، داوری و پذیرش اثر با هدف معرفی فرآیندهای انجام گرفته بر روی مقاله از لحظه آغاز نگارش تا هنگام ورود به دفتر نشریه و در نهایت چاپ و انتشار ارائه شده است.

وظایف نویسنده

به عنوان نویسنده، تمام مسئولیت مربوط به کیفیت بخش های مختلف یک مقاله، شامل املاء و نشانه گذاری صحیح، استفاده مناسب از نقل قول ها، تهیه فهرست مراجع کامل و دقیق، صفحه بندی و شیوه نگارشی مناسب و مواردی از این قبیل بر دوش شما است.

نمونه خوانی و غلط گیری

قبل از ارسال مقاله به ژورنال یا مجله باید متن را بازخوانی نمایید تا از لحاظ گرامری و تایپی مشکلی نداشته باشد. گاهی ممکن است در متن اشتباه تایپی یا گرامری وجود نداشته باشد ولی نوشته از نظر منطق جمله بندی درست نباشد. پس بسیار ضروری است که متن مقاله رو قبل از ارسال چندین بار چک نمایید.

انتخاب نشریه

پیش از پیدایش و گسترش کامپیوتر و اینترنت، نویسندگان مقالات فقط می توانستند نسخه چاپی مقاله خود را به نشانی پستی دفتر نشریه ارسال کنند و منتظر داوری و چاپ مقاله باشند که این امر علاوه بر زمانبر بودن، مشکلاتی نیز درپی داشت. ولی امروزه، اغلب نشریات از سرویس های اینترنتی و آنلاین برای انتشار مقالات استفاده می کنند و بنابراین نویسندگان مقالات با استفاده اینترنت می توانند؛ علاوه بر ارسال پستی، نسخه الکترونیکی اثر خود را به سرعت و با صرف هزینه اندکی به نشانی ایمیل نشریات ارسال کنند و توسط ایمیل از وضعیت مقاله خود آگاه شوند. همچنین امروزه بسیاری از این نشریه ها و مجلات علمی و پژوهشی دارای سایت اینترنتی هستند و اغلب آنها مقالات را به صورت آنلاین و بر روی سایت نشریه به صورت اپن اکسس (Open Access) منتشر می کنند.

ارسال مقاله

در صفحه اصلی پایگاه اینترنتی این نشریات، بخشی با عنوان محل ارسال یا پذیرش (Submission) وجود دارد که اطلاعات کامل درباره چگونگی ارسال مقاله به دفتر هیئت تحریریه نشریه شامل نشانی پستی، ایمیل، شماره تماس و نام شخص مسئول پذیرش مقالات ارائه گردیده است. همچنین در این صفحه بخشی با عنوان راهنمای مولفان (Instructions to Authors) به معنی شیوه نامه تهیه مقالات وجود دارد که نویسنده باید پیش از ارسال مقاله به آن بخش مراجعه کند و با شیوه نگارش، قالب بندی و سایر الزامات مدنظر نشریه آشنا شود و مقاله خود را بر مبنای اصول و نکات ارائه شده در این بخش آماده کند.

پذیرش

به محض دریافت مقاله در دفتر هیئت تحریریه نشریه، شماره ای به آن اختصاص می یابد و عنوان مقاله در پایگاه داده نشریه ثبت می شود و ظرف حداکثر ۴۸ ساعت، ایمیلی با مضمون اعلام وصول از جانب سردبیر نشریه به نویسنده مقاله ارسال می شود. فاصله میان تاریخ پذیرش اثر در دفتر نشریه و تاریخ چاپ آن با عنوان تأخیر چاپ (Publication lag) شناخته می شود. مدت زمان تأخیر چاپ، از نشریه ای به نشریه‌ی دیگر متغیر است. این موضوع به طور سالانه در گزارش خلاصه فعالیت های آن نشریه ارائه می شود.

داوری

پروسه بازبینی و داوری مقالات یک فرآیند تقریباً طولانی است. اما معمولاً نویسنده ظرف حداکثر ۶۰ روز از زمان دریافت ایمیل اعلام وصول از وضعیت و نتیجه داوری مقاله خود آگاه می شود. چاپ مقاله نیز بسته به تعداد مقالات پذیرش شده در یک نشریه حداقل از ۵ الی ۷ ماه به طول می انجامد. با فرض این که مقاله در مرحله بازبینی اولیه برای چاپ در نشریه مناسب تشخیص داده شود، معمولاً دو یا چند داور متخصص برای داوری اثر انتخاب می شوند.

ویراستاران و داوران

بازبینی، مطالعه دقیق و ویراستاری مقاله مهم ترین بخش فرآیند پذیرش و داوری به شمار می آیند. اغلب نشریات علمی و پژوهشی از فرآیند داور ناشناس استفاده می‌کنند، به گونه‌ای که نویسنده و داوران از هویت یکدیگر بی‌خبر هستند و فرآیند بازبینی به گونه ای طراحی می شود که کاملاً بی طرف و منصفانه باشد. داوران و ویراستاران نشریات عمدتاً از میان اساتید و پژوهشگران برجسته و صاحبنظر در رشته های علمی مختلف انتخاب می شوند، زیرا نویسندگان مقالات انتظار دارند اثر آن ها به صورت منصفانه و حرفه ای مورد داوری قرار بگیرد.

نتیجه ی داوری

تصمیم گیری نهایی در مورد پذیرش، عدم پذیرش یا درخواست تجدیدنظر، در حوزه مسئولیت سردبیر نشریه قرار دارد؛ با این حال، نظرات هر کدام از داوران تأثیر به سزایی در این زمینه خواهد داشت. در پایان توصیه می شود همواره پیش از ارسال مقاله به یک نشریه نکات اساسی مقاله نویسی را نیز مدنظر قرار دهید. گرچه این نکات تقریباً برای تمامی پژوهشگران در هر سطحی مناسب و کاربردی است، با این حال روی سخن با محققین جوان و کم تجربه است.

چگونه تبدیل پایان نامه به کتاب کنیم؟ تدوین و تالیف و نگارش کتاب چگونه انجام می شود؟

اگر به تازگی فارغ‌التحصیل شده‌اید و قصد دارید برای تبدیل پایان نامه به کتاب اقدام کنید، باید بدانید که در راهی طاقت‌فرسا، ملال‌آور و طولانی قدم گذاشته‌اید که ساعت‌های متمادی از وقت شما را خواهد گرفت. اما خبر خوب اینجاست که شما اولین نفر در این عرصه نیستید و اگر از همان ابتدا روی نکات مهم تمرکز کنید، کارتان راحت تر می شود.

تالیف کتاب یعنی انتقال پیام های مولف به نحوی که خواننده تمام موضوع و پیام نویسنده را به راحتی درک کند. اما جنبه های گوناگونی مبنی بر تفاوت هایی که یک کتاب ”خوب“ با کتابی که صرفاً فقط نوشته شده است، وجود دارد. هر فردی که تصمیم به نوشتن کتاب دارد خیلی سریع متوجه می شود که نویسندگی به مهارت و تخصص و توانایی فهم کلمات نوشته شده در هر سبک نوشتاری نیاز دارد. نوشتن کتاب مستلزم تسلط به قواعد نگارشی و زبانی است. نویسنده باید بداند که نگارش یک کتاب، شامل توضیحات و سبک های مختلف بوده و نیاز به توانایی بالا، مهارت و آگاهی دارد. هر کتابی انواع، سبک و سایزهای گوناگونی دارد. همچنین هر کتابی اهداف و نیازهای بخصوصی را در بر می‌گیرد. نکته اصلی این است که خدمات نگارش و تالیف کتاب مستلزم دانش تخصصی در این زمینه می باشد. مثل بقیه سبک‌های نوشتاری به اطلاعات خاصی نیاز دارد و تقسیم بندی آنها بر اساس نوع آموزش، تخصص و مهارت متفاوت می باشد.

ویراستاری و قالب بندی و فرمت کتاب چگونه صورت می گیرد؟

قالب بندی و فرمت مرحله تغییر دادن متن خشک و خیلی ساده به یک متن چشم گیر، به یاد ماندنی و تاثیرگذار است. فرمت و قالب بندی نسخه دست نویس را به یک کتاب شکیل تبدیل می کند.

حتی با استعدادترین نویسندگانی که چندین کتاب به چاپ رسانده اند نیز به ویراستار حرفه ای جهت ارتقاء کیفیت نسخه دست نویس و اصلاح نوشته خود متکی هستند. حقیقت این است که شما نمی توانید براحتی اشکالات و قسمت هایی از متن نوشته که به ویرایش نیاز دارد را شناسایی و ویرایش نمایید. شاید برخی از دوستان و اقوام شما که سطح دانش ادبی آنها بالاست فکر کنند می توانند ویراستار مناسبی برای شما باشند، اما واقعیت این است که یک دست نوشته به ویراستار حرفه ای و متخصص با دانش زیاد در زمینه انتشارات و درک و شناخت از صنعت چاپ کتاب نیازمند است.

خلاصه ای از خدمات گروه تحقیقاتی طلوع (TMRG):

مشاوره، آموزش و انجام تحلیل های آماری و شبیه سازی و فصل چهارم پایان نامه و رساله در تمامی رشته و گرایش ها در مقاطع ارشد و دکتری مشاوره و آموزش پروپوزال، پایان نامه، رساله و مقالات علمی-پژوهشی، مقالات ISI و ISC مشاوره و آموزش مقاله نویسی در تمامی رشته‌ها و گرایش ها در مقاطع ارشد و دکتری مشاوره تحصیلی و کاری برای مقاطع لیسانس، ارشد و دکتری آموزش فرمت و قالب بندی پایان نامه و مقاله در کلیه رشته ها و گرایش ها آموزش تبدیل پایان نامه و رساله دکتری به کتاب و چاپ و نشر کتاب خدمات ویراستاری کتاب ساختاری و محتوایی و ادبی آموزش پاور پوینت برای دفاع از پایان نامه و رساله دکتری مشاوره پروژه های کسر خدمت سربازی انجام پروژه های سازمان ها و ارگان های دولتی و خصوصی

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: پایان نامه ارشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۰۷۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه سوم روحانی به شورای نگهبان

آفتاب‌‌نیوز :

 نامه اول در ۱۴۰۲/۱۲/۲۰ و نامه دوم چند روز پس از آن و نامه سوم روز گذشته ارسال شد و دکتر روحانی در این نامه تصریح کرده چنانچه تا چند روز دیگر مستندات ردصلاحیت دریافت نشود، علیرغم ابهامات فراوان نامه شورای نگهبان، پاسخ به آن منتشر خواهد شد.

روحانی در نامه نخست، به موارد پنج‌گانه شورای نگهبان برای ردصلاحیت در انتخابات مجلس خبرگان رهبری اشاره و تصریح کرده بود پاسخ این شورا «عموماً شامل انتسابات کلی است» و «برخلاف صریح قانون، حاوی هیچگونه مستنداتی نمی‌باشد.» او درخواست کرد مستندات ادعا‌های مندرج در این ۵ عنوان «به طور کامل، بدون تقطیع و تلخیص» ارائه شود.

منبع: سایت جماران

دیگر خبرها

  • برای بیست و پنجمین بار می‌گویم، از لیورپول نپرسید
  • امروز؛ آخرین مهلت نام نویسی برای دریافت وام‌های ضروری و ودیعه مسکن
  • سوالات امتحانات نهایی چگونه طراحی می‌شود؟
  • آمار نهایی انتخاب رشته در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • اعلام آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳
  • انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری
  • عکس/پاسخ رهبر انقلاب به نامه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی
  • گفت‌وگوی ویژه با احسان اصولی و پاسخ به مهم‌ترین سوالات
  • آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳ اعلام شد
  • نامه سوم روحانی به شورای نگهبان